• Rrugët e Durrësit të destinuara për t’u inauguruar disa herë
  • “Faktoje” teston 61 bashkitë, vetëm 18 kthejnë përgjigje në kohë
  • Erion Braçe: 500 mijë shqiptarë të larguar nga vendi nga 2013-ta
  • Klevis Balliu: Erion Veliaj ka dhënë më shumë se 400 leje ndërtimi
  • Sheshi “Skënderbej” dhe beteja miliarda lekëshe e dekadës së fundit
  • Rama: Biblioteka digjitale e universitetit gati në janar
  • Rama e Manastirliu premtuan plotësimin e spitaleve me mjekë specialistë, këta të fundit ende s’janë diplomuar
  • Vox Pop/ Check up-i dhe ecuria e tij në Shqipëri
  • Rama: Gjysmë milionë shqiptarë kryejnë çdo vit check up-in falas