• Mbetjet në vend-depozitimin e Osumit shtohen dita-ditës
  • Ulja e çmimit të naftës për fermerët premtim i pambajtur
  • Ulja e çmimit të naftës për fermerët premtim ” i kultivuar” në vite
  • Vox Pop/ Pritshmëritë e kuksianëve për aeroportin e ri të qytetit
  • Aeroporti i Kukësit, premtim i mbartur kohë pas kohe
  • Aeroporti i Kukësit funksional për asnjë ditë
  • Shqipëria dhe biçikletat, mes (mos) përpjekjeve për infrastrukturë dhe fataliteteve  
  • Importi i mishit të qengjit në Shqipëri
  • Monika Kryemadhi: “Për herë të parë në 20 vjet importojmë mish qengji”