• Debunking: Lajmi i rremë për vdekjen e Bes Kallakut rishfaqet rreth një vit pas publikimit
  • Disa portale riciklojnë lajmet për destabilizim të Ballkanit dhe i ‘shesin’ si aktuale
  • Covid-19, vaksinim çdo tre muaj? OBSH: 4-6 muaj për dozën përforcuese
  • Debati për vulën e PD “gjen zgjidhje” në portale, por gjykata nuk ka folur ende
  • Kur Kryeministri Edi Rama “arrestohet” me foto të montuar
  • E vërteta e deklaratës së Eduard Selamit për rikthimin në PD
  • Mamaqi zbulon rrengun për portalet, por ka nga ata që duan të gënjehen përsëri
  • Lajmi i rremë për dakordësinë Putin-Zelensky dhe fundin e luftës në Ukrainë
  • Debunking: “Erdhi dita o shqiptarë! Anglia kërkesë për 2 milionë punëtorë, pagat deri në 40 paund ora”