• Transporti urban, “një luks i mohuar” për kryeqytetasit
  • Edhe unë Faktoj! Si lidhet informimi me transparencën e institucioneve publike!
  • Zvarritja e rindërtimit dhe mungesa e tenderit për pajisjet shtyn pa afat hapjen e spitalit të Laçit
  • Faktoje nis trajnimin e 300 të rinjve se si të verfikojnë informacionet e rreme
  • U shkel premtimi për nisjen e rivitalizimit të lagjes Kala në Elbasan
  • Eriselda Sefa, kryebashkiakja e parë grua dhe premtimet e saj për Lushnjen
  • Vaksinimi anticovid i popullsisë brenda pranverës 2022 është premtim i dështuar
  • Gjysmë e vërteta e deklaratës së presidentit Meta për çmimet e naftës
  • 270 lek = 1 litër naftë, ekspertët: Qeveria ka bazë ligjore për të ndërhyrë!