• Verifikimi i fakteve është jetik, video e zgjedhjeve që ngatërroi mediat
  • Bujqësia prioritet i qeverisë?! Premtimet e pambajtura, fermerët braktisin tokën
  • Mjetet online për të zbuluar nëse një fotografi është e manipuluar?
  • Rëndësia e verifikimit të fakteve, skandali i publikimit të listës së pagave
  • Kushtet skandaloze në shkollën e Rrushkullit, rikonstruksioni jo më herët se 2023-2025
  • Si të verifikojmë një foto të manipuluar?
  • Lajthitjet në llogaritë e Bashës për udhëtimin e pretenduar të kryeministrit me charter
  • Teoritë konspirative vs Instuticionet e Shëndetësisë dhe ekspertët
  • Uji që rëndon xhepat e shqiptarëve