• Plazhi i Durrësit/ Sa nga 10 kriteret të vendosura me VKM plotëson
  • Administrata e Ujësjellës Kanalizime Vlorë merr “pushimet”
  • Vox Pop/ Çfarë mendojnë pushuesit për turizmin në Vlorë?
  • Edi Rama: Berati u vizitua nga 13 mijë turistë në 2013 dhe nga 74 mijë vitin e shkuar
  • Shëngjin/ Pushuesit dhe kushtet e plazhit, një raport i pabalancuar
  • Ervin Bushati: Në Kukës për 4 vite kemi investuar dy herë më shumë se qeveria Berisha
  • Ministrja Kumbaro tre vite premtime të pambajtura për restaurimin e Kalasë së Libohovës
  • VOX POP/ Sezoni turistik 2018 në Shëngjin