turizem

  • Lugina e Shkopetit, ndotja dhe projektet në letër për shndërrimin e saj në atraksion turistik
  • Dardha dhe Voskopoja në Korçë, “në pritje” të përmbushjes së premtimeve
  • Pusteci, mes prapambetjes nga mungesa e investimeve në infrastrukturë
  • A mund të mbijetojë turizmi vetëm me tregun e brendshëm dhe të rajonit?
  • S&P: Ekonomia shqiptare ndër 15 më të rrezikuarat në botë nga COVID-19, ndikim të madh në turizëm
  • Politika “lë turistët tek dera”, numër serioz anulimesh
  • Një letër nga Britania për të mos u hedhur në “koshin e plehrave” të Ksamilit
  • Turizmi në Shqipëri, sa të besueshme janë shifrat zyrtare për milionat e të huajve
  • Veliaj: 300-mijë turistë në Tiranë në katër muajt e parë të 2018-ës