turiste

  • Veliaj: Numri i turistëve në 2019-n në Tiranë, tejkaloi numrin e banorëve
  • Kumbaro: Numri i vizitorëve në sitet kulturore është rritur me 50%
  • Vox Pop / Çfarë mendojnë pushuesit për kushtet e plazhit të Golemit?
  • Edi Rama: Berati u vizitua nga 13 mijë turistë në 2013 dhe nga 74 mijë vitin e shkuar
  • Drejtori i Aviacionit Civil: Në 4 vite numri i turistëve që udhëtuan me charter u rrit me 650%