Sander Lleshaj

  • Lleshaj: Gjatë 2020-s është asgjësuar më shumë kanabis se në vitin 2019
  • Shifrat e aksidenteve përballë zotimit të qeverisë për “Vitin e Sigurisë Rrugore”
  • Lleshaj: Gjysma e gjykatësve dhe prokurorëve nuk e kalojnë “Vetting-un”
  • Rritje e ndjeshme e kultivimit të kanabisit në katër vitet e fundit
  • Ulja e numrit të aksidenteve, Lleshaj “harron” kufizimet në pandemi
  • Lumi i Tiranës, në kufijtë e “bombës biologjike”
  • Lleshaj “hapa pas” për kultivimin e kanabisit në vend
  • Alvinin e shpëtuam… çfarë do të ndodhë me të tjerët?
  • Lleshaj për shpëtimin e Alvinit dhe 5 provat që rrëzojnë deklaratën e tij