Reforma Zgjedhore

  • Balla: Duhet domosdoshmërisht që brenda muajit qershor ta kemi votuar Reformën Zgjedhore
  • Rudina Hajdari: Nëse nuk gjendet konsensus për ndryshimin e sistemit, nuk e votoj reformën
  • A po përdoret ndryshimi i sistemit zgjedhor si fasadë?
  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • Tryeza për reformën zgjedhore dhe precedenti i ‘2 opozitave’