prokuroria e pergjithshme

  • Prokuroria e Përgjithshme kthen përgjigje pas shkeljes së përsëritur të afateve ligjore
  • Gazment Bardhi: Kryebashkiaku i Matit, Malaj, është i paligjshëm
  • Pastrimi i parave, “shtigu” i korrupsionit që nuk po mbyllet
  • A është rendi dhe siguria në Shqipëri “në ditët më të mira” siç ministri i Brendshëm deklaron?
  • Lulzim Basha: Asnjë i arrestuar për 24 jetët e humbura në Thumanë
  • Rama akuzon Prokurorinë, ajo e “rrëzon” me shifra zyrtare