kqz

  • Gazment Bardhi: Kryebashkiaku i Matit, Malaj, është i paligjshëm
  • Dekriminalizimi 2016-2020, Rama para dhe pas
  • Dështimi i KQZ me transmetimin e të dhënave të 30 qershorit ka një shpjegim
  • Lazaratasve ‘’iu hiqet e drejta e votimit’’, listat zgjedhore nuk afishohen në Qendrat e Votimit