Gledian Llatja

  • Çfarë ndodhi me premtimin për shtimin e parqeve, këndeve të lojërave dhe sheshet para pallateve në Elbasan?
  • Çfarë u përmirësua në infrastrukturën problematike të lagjeve në Elbasan?
  • Në vend të projekteve, Gjinari dhe Krasta në Elbasan “bashkëjetojnë” me ndotjen dhe degradimin e infrastrukturës
  • Bashkia Elbasan, parkim publik me pagesë në kohë pandemie