BallinaAktualitetCovid-19Si duket Vlora dhe Gjirokastra pas masave për COVID-19

Si duket Vlora dhe Gjirokastra pas masave për COVID-19

Gjirokastër, 13 mars
Gjirokastër, 13 mars
Gjirokastër, 13 mars
Gjirokastër, 13 mars
Gjirokastër, 13 mars
Vlorë, 13 mars
Vlorë, 13 mars
Vlorë, 13 mars
Vlorë, 13 mars
Vlorë, 13 mars

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img