Anila Denaj

  • Denaj: Vendimi për rritjen e pagave për mjekët dhe infermierët miratohet brenda muajit shtator
  • Miratimi i amnistisë fiskale brenda këtij sesioni parlamentar, premtimi i “pambajtur” i Kryeministrit
  • Anila Denaj: Brenda muajit qershor përfundon procesi i dhënies së “pagave të luftës”
  • Rama: Brenda qershorit do të shpallim planin kombëtar të rimëkëmbjes
  • Shqipëria portë hyrëse e investimeve të huaja në Ballkanin Perëndimor?
  • Balla: Qeveria është duke konsultuar dhe konceptuar një paketë të tretë ekonomike
  • Zbutja e papunësisë në Shqipëri, e kushtëzuar nga rikthimi i pandemisë
  • Kryeministri Rama: Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt në biznesin e vogël
  • Çfarë ndodhi me parashikimet e Ahmetajt për “Buxhetin 2019”