BallinaProjekteLufta kundër dizinformimit dhe zhvillimi i medias në Shqipëri

Lufta kundër dizinformimit dhe zhvillimi i medias në Shqipëri

Projekti “Lufta kundër dizinformimit dhe zhvillimi i medias në Shqipëri” synon të luftojë lajmet dizinformuese përmes verifikimit mbi informacion të saktë dhe të shumanshëm, duke promovuar gazetarinë investigative dhe raportimin e bazuar në fakte.