• Veliaj: Brenda verës nis puna për rindërtimin e “Sami Frashërit”
  • Pakësohen pyjet, shtohen vdekjet nga ndotja e ajrit
  • Gjyqet në arbitrazh, fajësimet politike dhe kostoja për taksapaguesit
  • Kur do “rilindë” Biblioteka e degraduar Kombëtare?
  • Rama premtoi përmirësimin e klimës së biznesit, raportet vijojnë të tregojnë të kundërtën
  • Izolimi i detyruar nga pandemia dhe shtimi i rasteve të dhunës në familje
  • Balluku: Brenda verës rihapet gara ndërkombëtare për ndërtimin e aeroportit të Vlorës
  • Manastirliu: Brenda verës gati Pediatria moderne e spitalit të Durrësit
  • Vlorë dhe Elbasan, rreth 300 familjet e prekura nga tërmeti, pa dëmshpërblim