• Mbi 1 mijë ndërtime në tri vite në Tiranë, 60 për qind e firmave nuk justifikojnë burimet financiare
  • Semani dhe Darëzeza, plazhet e “harruara” nga pushteti
  • Pylli në Seman, mes kërcënimit të zjarreve dhe ndotjes
  • A pati nevojë bujqësia për paketë ndihmëse ekonomike?
  • Tërmeti dhe pandemia vështirësojnë nisjen e procesit fizik mësimor 2020-2021 në Tiranë
  • Rritje e ndjeshme e kultivimit të kanabisit në katër vitet e fundit
  • “Mjekët popullorë”, mitet dhe dilemat që po shoqërojnë pandeminë “Covid-19”
  • Lumi i Tiranës, në kufijtë e “bombës biologjike”
  • Kryeministri Edi Rama bie sërish në “kurthin” e dezinformimit?!