• Kush përgjigjet për refugjatët e paligjshëm nga Lindja e Mesme në Tiranë?
  • Kryemadhi: “Covid-19” është konspiracion, u krijua në kushte laboratorike
  • Rama: Kostot e riatdhesimit përmes “Air Albania” do i mbulojë vetë kompania
  • Dështon për të dytën herë publikimi i planit të ndihmës për punëtorët “në të zezë”!
  • Lejet masive të ndërtimit nuk ulën çmimin e apartamenteve në Tiranë, siç parashikoi Veliaj
  • Rama: Nuk do të ketë antena 5G në Shqipëri
  • Rama: “Hapja” e vendit do shoqërohet me ndryshime në Kodin Rrugor
  • A janë të nevojshme testet serologjike në Shqipëri?
  • PD, PS dhe LSI, më shumë se 1,4 milionë dollarë për lobim në Uashington në 2 vite e gjysmë