• Saga e naftëtarëve të Ballshit, thellohet problemi me pagat
  • Çuçi: Bujqësia nuk ka nevojë për paketë ekonomike, pësoi rritje gjatë “Covid-19”
  • Shpërdorim fondesh në kohë krize, bashkitë shtuan tenderat gjatë pandemisë
  • Ulja e çmimit global të naftës “katapulton” Shqipërinë në vendin e 3-të më të shtrenjtë në botë
  • A është amnistia fiskale “thikë me dy presa” dhe a do ketë një “fat” ndryshe nga nisma e vitit 2011?
  • Protesta në kohë pandemie
  • Pikëpyetjet mbi lirinë e medias në Shqipëri
  • 1 Maji i Shqipërisë, papunësi e pabarazi të ardhurash në 30 vite tranzicion
  • A është rendi dhe siguria në Shqipëri “në ditët më të mira” siç ministri i Brendshëm deklaron?