• Kopshti Zoologjik dhe premtimi për hapjen e tij në 1 qershor
  • U dyfishuan psikologët në shkolla, por shërbimi po merret tek ‘privatët’
  • Tregu i premtuar agro-ushqimor në Farkë, nuk është krijuar
  • Aeroporti i Kukësit u përurua ende pa u përfunduar punimet
  • Nga 4 Kampuset e premtuara Universitare, 2 nuk kanë nisur ende
  • KRIIK raportime për incidentet në numërim dhe fletët pavlefshme
  • Celibashi: Rezultati përfundimtar i zgjedhjeve për partitë politike do të dalë brenda 48 orëve.
  • KRIIK Albania, raporton për problematikat gjatë numërimit dhe votat e pavlefshme
  • Materialet Edukuese të KQZ