• Veliaj: Asnjë leje ndërtimi në qendrën e Don Boskos dhe digën e Liqenit kur të bëhem kryetar bashkie
  • U premtua arsimi 100 % i fëmijëve të komunitetit rom-egjiptian, por shumicën e gjen në ‘shkollën e rrugës’
  • Viti i dytë i aksionit të shembjeve, në çelje të sezonit turistik
  • Tiranë, rreth 50 mijë qytetarë penalizohen nga heqja e abonesë së përgjthshme
  • Veliaj: Kopshti Zoologjik gati për fëmijet më 1 Qershor
  • Rama: Do të ul TVSH e energjisë në 6 për qind dhe do zeroj taksën për ushqimet
  • Mësuesit u trajnuan, por mungesa e aksesit në platforma uli efektshmërinë e mësimdhënies
  • Rama: 128 shtëpi do të përfundojnë më pak se dy muaj në Fushë Krujë
  • Rama: Vazhdojmë të punojmë me tre turne në kantierin e Hyrjes së Re të Tiranës