• Bashkia Vorë, një vit mungesë transparence ‘online’
  • U premtua për shkolla profesionale në çdo bashki të vendit, por nga 61 bashki vetëm 20 prej tyre kanë
  • Rama: Punimet do vazhdojnë me 3 turne, pa ndërprerje në lotin 2 të Unazës së Re
  • Balluku: By-Passi i Vlorës hapet në mënyrë provizore për kalimin e mjeteve më 15 Korrik
  • Rindërtimi në Vorë, proces i vonuar dhe mungesë transparence
  • Balluku: Aksi rrugor që lidh Vlorën me Radhimën mbaron për 30 ditë
  • Aeroporti i Kukësit: Punimet operacionale përfunduan në 15 prill
  • Asnjë pallat i përfunduar në Shijak, në përfundim të afateve të projektit
  • Aeroporti i Kukësit nuk ishte funksional as pas 17 qershorit siç deklaroi Balluku