• VIDEO/ Studentët në ditën e 7-të të protestës: Nuk tërhiqemi
  • Alfrida Marku: Në këto 5 vite 9 shkolla janë mbyllur në Lezhë
  • Studentët protestojnë për uljen e tarifave dhe pagesës për kreditet
  • Mbipopullimi i burgjeve, problem ende i pazgjidhur
  • Tregtia me Kosovën, sa “vllazën” jemi kur shesim dhe blejmë
  • Ahmetaj: 2/3 e studentëve nga shkolla profesionale Kamëz tani punësohen
  • Edi Rama: Në vjeshtë nis puna në By-Passin e Fierit
  • Ahmetaj: Në 2013-ën ishin 40 kompani lojërash fati, sot vetëm 20 kompani
  • Edi Rama: Shpifja dënohet me burg në 25 vende të BE-së