• ALUIZNI nuk zbaton ligjin për të drejtën për informim
  • Arsimi falas, premtimi në letër
  • Premtimi i qeverisë për arsim falas
  • Sinjalistika e munguar në aksin Tiranë-Elbasan, shkak për aksidente
  • Karta e Studentit si “kartë” për t’u marrë votat studentëve
  • Premtimi për financimin e arsimit me 5% të PBB-së, kërkesë kryesore e studentëve
  • VIDEO/ Studentët në ditën e 7-të të protestës: Nuk tërhiqemi
  • Alfrida Marku: Në këto 5 vite 9 shkolla janë mbyllur në Lezhë
  • Studentët protestojnë për uljen e tarifave dhe pagesës për kreditet