• Kalldrëmet “e qëndisura” të Gjirokastrës
  • Shiu pranveror dëmtoi kalldrëmet “e qëndisura” në Gjirokastër
  • Recetat elektronike, shërbim i pjesshëm
  • Manastirliu: Brenda 2018-ës sistemi i recetave elektronike do të shtrihet në të gjithë Shqipërinë
  • Leximi ndryshe i “sigurisë kombëtare” nga e njëjta qeveri
  • Dy rastet kur ushtria ka zbarkuar në mbrojtje të Aeroportit të Rinasit
  • Aeroporti i milionëve të grabitur ndër vite dhe një pikëpyetje e madhe për sigurinë
  • Mitat Tola: Për punë ditësh tabletat do të përdoren gjerësisht në rrugët e vendit
  • Opozita: Sipas raportit të OSBE/ODIHR-it, 20 % e votave janë blerë ose vjedhur në zgjedhjet e 2017-ës