• Intervistë me Komisionerin për të Drejtën për Informim (Pjesa e dytë)
  • Edi Rama: Të jesh punëkërkues është një nga kriteret për të marrë ndihmë ekonomike
  • Ahmetaj: Nuk kemi dhënë asnjë licensë të re për lojërat e fatit
  • Qeveria Rama dhe premtimet konfuze për librat falas
  • Intervistë me Komisionerin për të Drejtën për Informim (Pjesa e parë)
  • Blendi Klosi: Të rinjtë që dalin nga arsimi profesional në Lezhë janë 100% të punësuar
  • Rama: Rrogëtarët me 600 mijë lekë paguajnë më pak taksa se në 2013-ën
  • Zv/ministrja e Bujqësisë siguron konsumatorët për cilësinë e produkteve ushqimore
  • VIDEO/ Si ka ndryshuar Tirana nga viti 1984 deri sot bazuar në imazhet satelitore