• Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit
  • Bashkia Vlorë nuk e “shtrëngon” dorën për zbukurime fundviti, përsëri miliona lekë
  • Trajnim mbi raportimin për zgjedhjet
  • Bashkia Shkodër: Brenda majit të 2018-ës mbyllim procesin e privatizimit të KF Vllaznisë
  • Gjiknuri: Uzina e Ferrokromit Burrel prodhon 36 mijë ton në vit
  • Arben Ahmetaj: Financojmë universitetin tre herë më shumë se më parë
  • Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme nuk kujtohet të kthejë përgjigje për abetaren shqip në Luginën e Preshevës
  • Tritan Shehu: Ndryshon raporti i lindjeve meshkuj/femra, dominojnë abortet selektive
  • E majta qeverisëse: Ulim me 20% aksidentet rrugore