• Psikologët në shkolla, historia e një shërbimi jo të marrë seriozisht
  • Miliona lekë investime, hekurudha Fier-Vlorë ende nuk është funksionale
  • Trajnim mbi gazetarinë e të dhënave dhe atë investigative
  • Korrupsioni “skuq” rajonin në hartë, Shqipëria kryeson regresin
  • Miliona lekë investime, hekurudha Fier-Vlorë ende nuk është funksionale
  • Ish-ministrja Nikolla: Buxheti për arsimin e lartë është rritur 42% në raport me kohën tuaj
  • Rikonstruktimi i qendrave shëndetësore, objektiv i papërmbushur i qeverisë
  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit
  • Bashkia Vlorë nuk e “shtrëngon” dorën për zbukurime fundviti, përsëri miliona lekë