• Koklavitjet në marrjen e bonusit të bebeve
  • Faturimi i ujit, nga digjitalizimi tek letrat e “bakallit”
  • Minoritetet lexojnë me dy standarte ligjin për toponimet
  • “Blindohen” qytetet me kriminalitet më të lartë
  • Si i “harroi” Veliaj premtimet për lejet e ndërtimit?
  • Veliaj shkel premtimet për lejet e ndërtimit
  • Makinat e blinduara në Shqipëri dhe numri i lartë që mund të paralajmërojë për situatën e sigurisë
  • Tuneli panoramik i Pogradecit i papërfunduar
  • Tuneli panoramik i Pogradecit, objektiv i paarritur i zyrtarëve