• “Skllavëria moderne” në industrinë tekstile, beteja e fortë për gratë dhe vajzat shqiptare
  • “Skllavëria moderne” në industrinë tekstile , sfida e përditshme e grave dhe vajzave shqiptare
  • Rama: 20 mijë italianë punojnë dhe bëjnë biznes në Shqipëri
  • Regjistrimi i adresave, projekt i pafinalizuar
  • Piramida e Tiranës në pritje të gjatë të rijetëzimit
  • Piramida e Tiranës “ngopur” me premtime për rijetëzimin
  • Tabaku: Gjykata Europiane e Strasburgut, 14 milionë euro dëmshpërblim për pronarët e ligjshëm
  • “1 libër= 1 biletë falas”, iniciativë gjysmake
  • Fëmijët shqiptarë të traumatizuar nga imazhet televizive