• Veliaj mbahet me rrogë, më pak të ardhura se bashkëshortja
  • Depozitat bankare të Lelit në pikiatë pas marrjes së mandatit si kryebashkiak i Vlorës
  • 30 qershor, në gjysmën e bashkive zgjedhje pa garë
  • Lazaratasve ‘’iu hiqet e drejta e votimit’’, listat zgjedhore nuk afishohen në Qendrat e Votimit
  • Dako zhgënjen fermerët për rezervuarët
  • Ekspertët: “30 qershori” rast unik në Europë, krizën e zgjidh dialogu dhe shlyerja e gabimeve të 2008-s
  • Premtimi i Dakos për rrugët rurale, “prioriteti” në gjendje të mjerueshme
  • Dy ish-kryetarët e KQZ interpretojnë vendimin e Kolegjit Zgjedhor
  • Krujë/ Kryebashkiaku Artur Bushi rikandidon pa mbajtur premtimet