• Ylli Manjani: Ka më shumë të paraburgosur se sa të burgosur
  • Kërpaçi: Shqipëria vendi i parë në Europë për tarifat më të larta të studimeve master
  • Sezoni turistik në Sarandë nis me rrugë të pa rikonstruktuar
  • Gjiknuri: Rruga hyrëse e Sarandës do të jetë gati përpara sezonit turistik
  • VOX POP/ Qytetarët për numrin e turistëve në Durrës
  • Kryemadhi: 128 oficerë policie janë në kërkim
  • Mehmetaj: Tarifat për universitetet janë rritur në 5 vitet e fundit
  • Ahmetaj: Mbi 3500 kompani janë hapur në janar dhe shkurt, madje edhe të huaja
  • Erion Veliaj: Tirana ka ujin më të lirë se qytetet kryesore të Shqipërisë