• Postimi i Sali Berishës për mbetjet në plazhin e Durrësit rezulton FAKE NEWS
  • Plazhi i Zvërnecit-Vlorë/ Sa nga 10 kushtet e përcaktuara me VKM plotësohen
  • Petrit Vasili: Dy miliardë euro rrezikon buxheti i shtetit nga arbitrazhet ndërkombëtare
  • Gjiknuri: Brenda pranverës do të kryejmë studimin e fizibilitetit të Aeroportit të Sarandës
  • Blendi Klosi: Asnjë plazh nuk do të lejohet të funksionojë në vitin 2018 nëse nuk ka vrojtues plazhi
  • Plazhi i Durrësit/ Sa nga 10 kriteret të vendosura me VKM plotëson
  • Administrata e Ujësjellës Kanalizime Vlorë merr “pushimet”
  • Vox Pop/ Çfarë mendojnë pushuesit për turizmin në Vlorë?
  • Edi Rama: Berati u vizitua nga 13 mijë turistë në 2013 dhe nga 74 mijë vitin e shkuar