• Rehabilitimi i zonave publike në Tiranë, pa tabela informuese
  • Sa kanë shpenzuar ministret Nikolla e Shahini në udhëtimet jashtë vendit
  • Deklaratë publike, në lidhje me artikullin e “Faktoje” mbi investigimin e faturave të udhëtimeve të ministres së Drejtësisë
  • Shteti shqiptar “i varfër” për qytetarët, i pasur për “krerët” e tij. 700 euro një natë në Romë për ministren e Drejtësisë
  • 80% e hapësirave të plazheve funksionojnë në të zezë, bashkitë humbasin miliona lekë
  • Të sëmurët mendor rrugëve, spitalet e psikiatrisë nuk përballojnë kërkesat
  • 1 në 4 persona në Shqipëri kanë probleme të shëndetit mendor
  • Saga e rrugës Orikum-Llogara dhe dëmi në turizëm
  • “Kasat” e reja një in (formalitet) i ri?