• 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • VIDEO/ Si u shpyllëzua Lura ndër vite, Faktoje dokumenton masakrën
  • Tabaku: Kemi çmimin më të lartë të naftës në rajon
  • Gjiknuri: Brenda vitit përfundon investimi për ujësjellësin e Përmetit
  • Veliaj: Nuk do japim asnjë leje ndërtimi
  • Përgjigjet e Ahmetajt për investimet e huaja në Shqipëri
  • Kumbaro dhe shifrat e saj për sitet kulturore
  • ALUIZNI nuk zbaton ligjin për të drejtën për informim
  • Arsimi falas, premtimi në letër