video

  • Si mund ta shmangte kryeministri Rama dezinformimin dhe përhapjen e panikut?
  • VIDEO/ Si ka ndryshuar Tirana nga viti 1984 deri sot bazuar në imazhet satelitore
  • VOX POP/ A mendoni se Tirana është më e gjelbëruar?
  • VIDEO/ Pishat zëvendësojnë palmat në autostradë, fati i tyre si i palmave?