Transporti Urban

  • A po respektohet protokolli anti-Covid në autobusët e transportit publik në Tiranë?
  • Transporti urban, trashëgon të njëjtat probleme edhe 4 vite pas zotimit të Veliajt
  • Rinisja e imponuar e transportit urban dhe zbatimi gjysmak i masave kundër Covid-19
  • Transporti publik në Tiranë, një torturë për qytetarët
  • Transporti urban në Tiranë drejt “përsosmërisë”, por në të ardhmen e largët