tirane

  • Bilanci zhgënjyes i Bashkisë Tiranë, vetëm 52 shtëpi të rindërtura nga 870 të premtuara
  • Veliaj: Përpara fundit të tetorit ose fillimit të nëntorit bulevardi “Zogu i Parë” do të hapet
  • Çfarë ndodhi me nismën e Bashkisë Tiranë për menaxhimin e mbetjeve?
  • A përfundoi procesi i rindërtimit dhe dëmshpërblimeve për tërmetin e 21 shtatorit në Tiranë?
  • Mbi 1 mijë ndërtime në tri vite në Tiranë, 60 për qind e firmave nuk justifikojnë burimet financiare
  • Veliaj: Brenda javës miratohet edhe lista e dytë me 3,100 përfituesit si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit
  • Impianti i ri në Bovillë, a u shtuan oraret me ujë në Tiranë?
  • 20 pyetjet pa përgjigje për Ministrinë e Rindërtimit
  • Transporti urban, trashëgon të njëjtat probleme edhe 4 vite pas zotimit të Veliajt