taulant balla

  • Komisioni për shkarkimin e Presidentit, “stuhi në gotë” me kosto financiare
  • Balla: Duhet domosdoshmërisht që brenda muajit qershor ta kemi votuar Reformën Zgjedhore
  • Balla: Qeveria është duke konsultuar dhe konceptuar një paketë të tretë ekonomike