sotiraq filo

  • Dardha dhe Voskopoja në Korçë, “në pritje” të përmbushjes së premtimeve
  • Busti i Asdrenit, muzeu i rakisë dhe pishina në Korçë, premtimet e pambajtura të bashkisë
  • A u shndërrua Ravoniku në një “lagje” të Korçës siç u premtua në 2015-n?
  • Pallati i sportit dhe stadiumi në Korçë, premtimet e pambajtura dhe të “ricikluara” të kryebashkiakut Filo
  • Sotiraq Filo kryebashkiaku me pagën në rritje dhe pakësim të kursimeve