Rudina Hajdari

  • Votimi i emigrantëve: Shpresë dhe mosbesim
  • Rudina Hajdari: Nëse nuk gjendet konsensus për ndryshimin e sistemit, nuk e votoj reformën
  • A po përdoret ndryshimi i sistemit zgjedhor si fasadë?
  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • Dekadën e fundit, dhuna në familje u rrit mesatarisht me 500 raste çdo vit
  • Rudina Hajdari: Vetëm 50% e fëmijëve me aftësi të kufizuara ndjekin arsimin