rama

  • Shqipëria me numrin më të lartë të të shëruarve, por me më pak teste në rajon
  • Rama: Falen të gjitha kamatvonesat për qytetarët apo biznesin e vogël kundrejt OSHEE
  • Sa e përgatitur ishte Shqipëria për pandeminë “COVID-19”?
  • Si mund ta shmangte kryeministri Rama dezinformimin dhe përhapjen e panikut?
  • Rama: Shqipëria me përqindjet më të larta të infeksioneve post-operatore në planet
  • Kanabis nga Shqipëria? Rama e Lleshaj kritikuan RAI 3 por raporti italian konfirmon fenomenin
  • Kryeministri Rama dhe rritja ekonomike 5% për vitin 2019
  • Sa “mini” do të jetë Shengeni Ballkanik
  • Një “cicërimë” në Twitter dhe dera që s’u hap (kurrë)