QSUT

  • A u shtuan masat kundër koronavirusit në Sanatorium, QSUT dhe Spitalin Infektiv?
  • Petrit Vasili: Godina e Kardiologjisë është urdhëruar të mos zhvillojë aktivitete
  • Albana Vokshi: Prej tre ditësh në QSUT nuk bëhen analiza