PS

  • Para-fushata e Bashës dhe Ramës për ekonominë dhe pikëpyetjet për përmbushjen e premtimeve
  • PD, PS dhe LSI, më shumë se 1,4 milionë dollarë për lobim në Uashington në 2 vite e gjysmë
  • Kryebashkiaku i ri i Beratit me karrierë në administratë dhe dy shtëpi dhuratë nga prindërit
  • Kryebashkiakja e Durrësit jeton me rrogën e shtetit dhe qiradhënie
  • Subashi vetëm shtëpinë me gruan, llogaritë bankare përgjysmë me “të tjerë”
  • SKANIM I 5 KRITEREVE – A i ka përmbushur Shqipëria kushtet e BE për hapjen e negociatave
  • Tritan Shehu: Skema e sigurimeve shëndetësore, praktikë që prej vitit 1993
  • Rruga Qukës-Qafë Plloçë, segmenti që nuk mbaron prej një dekade