mbetje

  • Blendi Klosi: Inceneratori i Fierit përfundon në muajin dhjetor, ashtu siç e parashikon kontrata
  • Menaxhim përmes djegies, “tema e dhimbshme” e mbetjeve në Pustec
  • Pylli në Seman, mes kërcënimit të zjarreve dhe ndotjes