ISHP

  • ‘Mishmash’ me numrin e testeve dhe të prekurve nga COVID-19
  • E drejta për informim vështirësohet gjatë pandemisë “COVID-19”
  • Tritan Shehu: Ndryshon raporti i lindjeve meshkuj/femra, dominojnë abortet selektive