delina ibrahimaj

  • “Saga” e paketës së zgjeruar, mijëra individë s’e kanë marrë ende pagesën 40 mijë lekë
  • Tejkalohen dy afatet e kryeministrit Rama për pagesën e paketës së zgjeruar
  • 45 ditë pas shpalljes, ka ende persona që presin pagën e parë të luftës
  •  “Paketa e zgjeruar”, bizneset e mëdha dhe ato turistike në përpjekje për të mos falimentuar
  • Kryeministri Rama shkel sërish afatet për pagën e parë të luftës
  • Ibrahimaj: Brenda javës do shqyrtojmë të gjitha aplikimet e ardhura për pagën e luftës
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të javës do të miratohen 60442 paga lufte