Blendi Klosi

  • Blendi Klosi: Inceneratori i Fierit përfundon në muajin dhjetor, ashtu siç e parashikon kontrata
  • Lugina e Shkopetit, ndotja dhe projektet në letër për shndërrimin e saj në atraksion turistik
  • Dështoi premtimi për pastrimin e Gjanicës, kompanitë e naftës vijojnë të ndotin lumin
  • Shqipëria pa qese plastike, “dështon” nisma e Ministrisë së Mjedisit
  • Himarë, dështon projekti i ndarjes së mbetjeve që në burim
  • Gur gur bëhet… gurore; mali i Krujës dhe premtimet për të izoluar katastrofën mjedisore
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Ujrat e zeza derdhen në det
  • Klosi-Leli: Ujërat e zeza nuk derdhen më në det