avokati i popullit

  • A po shkelen të drejtat e njeriut nën justifikimin e “Covid-19”?
  • Çfarë masash morën burgjet pas shpërthimit të pandemisë “Covid-19”?
  • Në kërkim të ekuilibrave, mes nevojës për siguri dhe rrezikut të shkeljeve së të drejtave të njeriut
  • Përmirësimi i kushteve në burgje do të shmangte “dënimin për të dytën herë”
  • Mbipopullimi i burgjeve, problem ende i pazgjidhur